HALstad Centraal

Op zaterdag 13 mei is het zo ver: de allereerste bekerfinale G-voetbal West-1. Het is voor de eerste keer in de geschiedenis van het G-voetbal dat er finales gespeeld worden. De climax van zowel de 1e als 2e klasse worden om 18.00 uur afgefloten door oud-internationaal scheidsrechter Jan Keizer. De aftrap wordt verzorgd door wethouder Pieter Dijkman.

In de finale van de 1e klasse staan Only Friends G1 en Fortius G1 tegenover elkaar, onder leiding van eredivisie scheidsrechter Jeroen Manschot. De finale van de 2e klasse wordt gespeeld door FC Almere G1 en Buitenboys G1, onder toeziend oog van de hoge amateurscheidsrechter en assistent scheidsrechter eredivisie Johan Bulder. De prijsuitreiking zal gedaan worden door oud-internationaal scheidsrechter Jan Keizer en natuurlijk de mascotte Koe Dijkie. 

SV Koedijk is zeer trots om als één van de oudste clubs met een G-tak de finales te mogen verzorgen. De eigen G-voetballers en handballers zullen deze dag ook aanwezig zijn om de teams te begeleiden en aan te moedigen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl