[UPDATE] In verband met een gemeentelijke kwestie kan de pop-up store van de studenten woensdag 10 mei niet geopend worden. Dit is pas dinsdag einde van de middag bekend geworden, ook bij de ondernemende studenten zelf. Een woordvoerder van de gedesillusioneerde studenten meldt dat het nog onduidelijk is of de opening deze week kan plaatsvinden of pas op een later tijdstip.

Van woensdag 10 mei tot en met zondag 14 mei runnen elf studenten van Inholland Alkmaar een pop-up store in het centrum van Alkmaar. Dit doen ze in het kader van hun opleiding. In de ‘Students & Tea Store’ verkopen ze thee van Senza Tea en in de ingerichte tea lounge kun je de theesoorten proeven. 

Senza Tea is een hip theemerk dat gevestigd is in Amsterdam en met name losse thee en toebehoren verkoopt. Iedereen kan langskomen om een leuk theepakket van dit merk samen te stellen, ideaal als cadeau voor Moederdag. 

Het runnen van een pop-up store is een project dat onderdeel is van de opleiding Ondernemen. "Hier hebben wij ons wekenlang op voorbereid. In deze weken hebben wij geleerd wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een winkel", legt Chris van Diepen uit, een van de elf studenten. Ook het laten draaien van de winkel met tea lounge zal een leerzame ervaring zijn.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl