Sinds de vrijmarkt in Hoorn die tijdens koningsdag plaatsvond heeft Astrid Montijn zich rotgezocht naar een dierbaar schilderij dat haar dochter daar per ongeluk verkocht heeft. Het schilderij lag op zolder bij de ex-man van Astrid en haar 11-jarige dochter had geen idee van de emotionele waarde van het doek. Het ging dus mee de markt op en dochter Amy kwam trots terug met een buit van € 50, ze was los.

Al gauw kwam Astrid erachter dat het schilderij verkocht was. Ze plaatste een oproep op Social Media dat viral ging, zelfs het landelijke nieuws nam de oproep over. De vader van de 24-jarige Alkmaarse Desiree Stroet zag de oproep voorbij komen en bedacht dat het weleens om het schilderij zou kunnen gaan die sinds kort bij zijn dochter aan de muur hing, zo is te lezen in het NHD.

Desiree zocht contact met Astrid en de krant meldt dat Astrid het dierbare schilderij donderdagavond opgehaald heeft in Alkmaar. Astrid en Amy zijn zeer opgelucht en blij dat het schilderij weer in handen van de familie is.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl