Na ruim een jaar gesloten te zijn geweest, gaat het populaire Outdoorpark in Alkmaar met een nieuwe naam weer open. Op dinsdag 16 mei wordt het park officieel geopend in het bijzijn van burgemeester Piet Bruinooge en vanaf de 17e is het Outdoorpark open voor groepen.

Plannen voor een compleet vernieuwd park waren er al toen duidelijk werd dat de vorige stellage te veel door het weer was aangetast. Organisator Maik Boontjes van Alkmaar Sport vertelt: “Het nieuwe Outdoorpark is uitermate geschikt voor kinderfeestjes, maar ook voor volwassenen is er genoeg te beleven. Het park leent zich bij uitstek voor georganiseerde bedrijfsuitjes en andere speciale events.”

Centraal staat de spectaculaire Obstacle Run en daarnaast kun je op het terrein onder begeleiding nog veel meer beleven, zoals Archery Tag en Expeditie Alkmaar, kick-bike puzzeltochten en footgolf. Natuurlijk is er uitgebreide horeca. Voor € 1 extra kun je nog eens het zwembad in ook.

In eerste instantie zal Outdoorpark Alkmaar de focus leggen op groepen. Met name scholen, bedrijven en kinderfeestjes. Meer informatie op outdoorparkalkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl