De Alkmaarders Nico Berger en Jerry Breg van Titania Vastgoed, die eerder ook De Telefooncentrale in Alkmaar hebben gekocht voor exploitatie en die in februari ook het voormalige gemeentehuis van Tuitjenhorn aangekocht hebben bruisen van de ideeën. Alleen een naam verzinnen voor het nieuw aangekochte gebouw werd lastig en daarom hebben zij middels een prijsvraag de hulp ingeroepen van creatieve geesten.

Het voormalige gemeentehuis wordt, net als de telefooncentrale, ingericht als een creatief en bruisend verzamelgebouw voor jonge ondernemers en start-ups. Via de Facebookpagina van "De Verbinding" wat nu de voorlopige werktitel is, vragen de Alkmaarse ondernemers belangstellenden mee te denken. Een 8-koppige jury zal zich over alle inzendingen buigen en de winnaar wordt beloond met een Ipad Air 2 32 GB Silver. De uiteindelijke naam moet wel aan enkele voorwaarden voldoen, het moet een Nederlandse naam zijn, beginnen met "de" en de domeinnaam moet vrij zijn als gebruiksnaam op social media en andere kanalen.

De enthousiaste inzendingen stromen inmiddels binnen. Van westfriese namen met een achterliggende gedachte tot juist verwijzingen naar de vorm van het gebouw. Inzendingen zijn welkom tot 15 mei.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl