00:00
55
00:00

Dinsdagavond maakte Alkmaar voor het eerst kennis met een avondkaasmarkt, even wennen was het wel, de zon stond 'aan de verkeerde kant', kaasdragers groeten elkaar met 'goedemorgen' en automobilisten reageerden met een verbaast 'avondkaasmarkt'? Opvallend was dat het publiek deze eerste kaasmarkt al wist te vinden, hoewel het na een uur al fors rustiger was geworden.

Maar misschien had dat te maken met het wat chaotische karakter, vooral ingegeven door de hoge concentratie BN-ers. Presentatrice Caroline Tensen, modeontwerpster Olcay Gulsen, snowbordster Bibian Mentel en radio dj Gijs Staverman luidden samen met Manager fondsenwerving KWF Jan Willem Förch de kaasmarktbel. Daarbij en daarna werden ze omringd door zoemende en klikkende camera's.

Op woensdag 17 mei staat Alkmaar in het teken van de groots opgezette tv-actie ‘Marathon tegen kanker’. Caroline Tensen presenteert dat evenement live vanaf het Waagplein. Er zijn optredens van bekende artiesten als Nick en Simon en BN’ers kunnen worden toegejuicht wanneer ze de finish van hún marathon halen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl