Een opgemaakt bed of een half uurtje aandacht? Ouderen kiezen overweldigend voor het laatste! Gouden Dagen geeft die aandacht en vervult ook wensen van ouderen in Alkmaar-Noord. Dit gaat nu nog beter, want maandag is door burgemeester Bruinooge een Gouden Dagen locatie geopend in Senioren Wijksteunpunt De Hofstaete. De betrokken, persoonlijke speech die hij daarbij gaf maakte veel indruk.

Na de opening nam Bruinooge alle tijd om aan te schuiven en een praatje te maken of mee op de foto te gaan. De eerste wens die wordt vervuld is van mevrouw Poelstra. Zij wil naar het nieuwe strand tussen Camperduin en Petten, omdat zij gehoord heeft dat dit zo prachtig is geworden. Veel gasten waren in glanzend goud gekleed en dat werd beloond. Mevrouw Ruyper, 93 jaar, kreeg uit handen van de burgemeester de 1e prijs voor mooiste gouden outfit. 

Het Gouden Dagen team maakt zich hard voor de kwaliteit van leven van ouderen, en doet dit onder andere met wensvervullingen en structurele ontmoetingsmomenten. De Hofstaete verleent graag haar medewerking.

Ouderen die ook een bijzondere wens hebben voor zichzelf of een ander, kunnen een wenskaart ophangen in de wensboom op Daalmeereiland 40 of invullen op goudendagen.nl. Wekelijks worden er één of twee wensen gerealiseerd. Meer info via 072-5624521, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: Luciënne van der Stouwe)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl