Jaarlijks raken duizenden mensen vermist. De een kort, de ander helaas lang. Achterblijvers zijn vaak radeloos. De politie doet haar best om vermiste personen zo snel mogelijk te vinden, maar heeft daarbij hard hulp van de burger nodig. Om extra aandacht voor vermisten te vragen, houdt de politie de themamaand ‘Mis je mei?’ Deze maand zijn op de Facebookpagina's van basisteams wekelijks langdurig vermisten te zien.

Ook iemand uit Alkmaar wordt al jarenlang vermist. Het is de nu 42-jarige Fredericus Theodorus Koenis. Hij wordt al sinds 12 mei 1991 vermist. De op 10 april 1975 geboren "Freddy" is 1.83m lang, heeft bruin haar en blauwe ogen. De wijsvinger van zijn linkerhand heeft een korter kootje. Gezien zijn leeftijd, is het aannemelijk dat Ferry nu kort haar heeft en kalend is.

Een ieder die informatie heeft over deze vermissing wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Alkmaar. Het gratis nummer van de Opsporingstiplijn is 0800-6070. Mailen kan naar het Landelijk Bureau Vermiste Personen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De 53-jarige Someswary Somasundaram uit Noord-Scharwoude is inmiddels maandenlang vermist. Zij verdween op 8 september 2016. Someswary is brildragend, 1.55m lang, getint, heeft zwart haar en donkere ogen.

Op politie.nl/gezocht-en-vermist vind je een actueel overzicht van alle vermisten. Hier zijn ook Lucas Marious Ghaddar en Yannis Fadi Ghaddar uit Heiloo te zien. De 16 en 18-jarige broertjes zijn op 13 mei 2004 door hun vader meegenomen, vermoedelijk naar Libanon / het Midden-Oosten. Werp ook een blik op de 31-jarige Amine Habte (zie foto 3), eveneens uit Heiloo. Hij wordt sinds 5 december 2016 vermist.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl