Ook in Alkmaar wordt op 01 mei de Dag van de Arbeid gevierd, al is het dan niet met een vrije dag. Niet geheel verrassend organiseert de Alkmaarse fractie van de Partij van de Arbeid een viering op deze dag, en wel vanaf 19:00 uur in Wijkboerderij Alkmaar aan de Vondelstraat 31 in Alkmaar.

Het wordt vooral een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje, waarvoor iedereen in Alkmaar en omgeving wordt uitgenodigd die belangstelling heeft in de Dag van de Arbeid. Je hoeft dus niet perse lid te zijn van de PvdA, FNV of VARA maar je bent altijd van harte welkom.

Vanaf 19:00 uur is de inloop. Om 19:30 uur zal Rene Brouwer (voorzitter PvdA Alkmaar) de aanwezigen welkom heten en een kwartier later zal historicus en oud-Raadslid Jaap Talsma spreken over de Sociaaldemocratie. Om 20:00 uur zal Paul Tang, econoom en PvdA-delegatieleider in het Europees Parlement, het hebben over de idealen van de Partij van de Arbeid dit jaar. Hij wordt om 20.30 uur afgelost door Judith Beuse, leadzangeres van o.a. Juuzz, met een muzikaal intermezzo.

Om 21:45 uur wordt de bel geluid voor het laatste rondje en om 22:00 uur wordt afgesloten.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl