Voor iedereen tussen van 14 tot en met 21 jaar die graag wil meedoen aan musicals, organiseert Oberon zeven workshops vanaf dinsdagavond van 9 mei. De workshops zijn tussen 19:30 en 21:00 uur en worden gehouden in buurtcentrum De Rekere te Alkmaar.

Bij Oberon maakt het niet uit wie je bent of hoe je er uit ziet, zolang je maar van dansen, zingen en acteren houdt. De workshops zijn gericht op zang, dans en spel. Aan het eind kun je auditie doen voor de rockmusical Rent op 7 en 8 april 2018 in Theater De Vest. Er wordt vanaf 9 september twee keer per week gerepeteerd, op dinsdag van 19:30 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:30 tot 12:00 uur.

Rent gaat over een groep arme jonge acteurs en muzikanten in New York’s Lower East Side, tijdens de bloeiende dagen van het hippe East Village en de AIDS-uitbraak in de jaren ’90. De musical was een van de eerste musicals met homoseksuele, biseksuele, lesbische en transseksuele personages en haalde vele controversiële onderwerpen aan. Lovende kritieken volgden en een Tony Award voor de beste musical.

Benieuwd? Geef je dan nu op voor zeven workshops via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten zijn € 70. Meer informatie op oberontheater.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl