Na de aftrap van het eerste Natte Voetjes festival in 2016 stond al vast dat er een jaarlijks vervolg zou krijgen. Dankzij zwembad Het Baafje en Stichting Dolfinn heeft Heiloo er een unieke happening bij, die op 6 mei nog groter is. Het programma bestaat uit Baafje’s Swipe Off en Kids Fun van 11:30 tot 16:00 uur en aansluitend het Natte Voetjes DJ festival (18+) in de nieuwe festivaltent.

Er een nieuw ‘Kids Fun’ terrein, met vette springkussens, aqua bubbles en een heuse Kop van Jut. De kleinsten kunnen eendjes vangen, ringen werpen en ballen gooien. De Jeugdbrandweer Heiloo zorgt voor een waterspektakel met brandslangspellen. Uiteraard zijn er broodjes, snacks en drankjes verkrijgbaar. Entree is gratis.

Teams in de leeftijdscategorieën 12 t/m 17, 18 t/m 24 en 25+ zullen getest worden met nu niet één maar twee enorme Swipe Off banen in het diepe bad en extra opdrachten tijdens de oversteek. Het startschot wordt gelost door wethouder Rob Opdam. Deelname kost €10 per viertal.

Vanaf 16:00 uur beginnen de dj’s in de nieuwe festivaltent. Het voelt voor één dag als Curaçao in Het Baafje. Kabbelend zwembadwater, ijskoude drankjes, snacks en een stralend zonnetje; dat wordt Natte Voetjes halen. In de line-up staan Prunk en Sombro en ook Festimi Soundsystem, Linck en Vonder (B2B) en Willem Jansen. De toegang voor het festival is vanaf 18 jaar. Tickets kosten online €12,50 en aan de deur €15.

De opbrengst gaat volledig naar Stichting Dolfinn, het goede doel, dat staat voor “meer leren en genieten voor kinderen met een beperking”. Voor meer info, tickets en inschrijven, ga naar nattevoetjesheiloo.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl