Sportretailer Decathlon en TPC Daalmeer bundelen hun krachten om snel groeiende sport verder onder de aandacht te brengen in de regio. De samenwerking bestaat promotie in de winkel en bij TPC Daalmeer zelf. Ook kunnen leden rackets testen en shoppers ontvangen aanbiedingen op padel gerelateerde aankopen. En er worden padeltoernooien georganiseerd. Het eerste toernooi staat gepland voor vrijdag 12 en zaterdag 13 mei.

Padel is vorig jaar oktober door en bij TPC Daalmeer geïntroduceerd. Inmiddels zijn er drie teams die succesvol aan de landelijke competitie deelnemen. Voorzitter Eric de Lange: “Met deze samenwerking zijn wij in staat om niet alleen padel maar ook TPC Daalmeer nog beter op de kaart te zetten. Wij zijn een gezonde vereniging met een groeiend aantal leden en hebben bewust de keuze gemaakt voor deze sport van de toekomst.” Decathlon Alkmaar directeur Dé van Es: “Zelf ben ik een enthousiaste padelspeler en daarom erg blij dat wij in Alkmaar deze geweldige sport kunnen promoten. In onze winkel heeft Padel en TPC Daalmeer dan ook een bijzonder plek”.

Inschrijving voor het toernooi op 12 en 13 mei geschiedt via setteo.com, toernooi.nl of per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer op decathlon.nl/alkmaar en op tpcdaalmeer.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl