Een avond lekker lachen om de beste stand-up comedy voor een kleine prijs, dat is Cool Comedy Café. Gemiddeld eens per maand betreden wisselende stand-uppers het podium van Café Cool in Heerhugowaard. De eerstvolgende keer is op zaterdag 29 april om 22:00 uur.

Voor de pauze spelen een aantal verrassende mystery acts die hun comedy show bijschaven op route naar Koninklijk Theater Carré. Ook van de partij is de goedlachse MC Raymon Hofkens. De Brabander schopte het ver bij diverse comedywedstrijden en cabaretfestivals. De headliner en afsluiter van de avond is Rachid Larouz. Hij werd bekend vanwege de televisieshow 'Raymann is laat' van Jörgen Raymann. Nu komt hij langs theaters met zijn eigen ijzersterke show.

Eten bij Wonder’s en daarna naar het Cool Comedy Café? Kies dan voor het Comedy Nights arrangement van €27,50. Geniet vanaf 17:00 uur van het speciale Comedy Menu en kom daarna om 22:00 uur naar Café Cool. Bestel het arrangement via Wonders (072-5721221 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl