Op 20 april verkocht TAQA Theater De Vest het 100.000e kaartje voor het theaterseizoen 2016-2017. Dit geeft een mooie stijging aan van zo’n 10% ten opzichte van het vorige theaterseizoen, en dat terwijl het seizoen nog lang niet is afgelopen. Mevrouw Asjes uit Alkmaar viel met haar neus in de bloemen. Zij kocht het 100.000e kaartje voor de première van percussiespektakel Yamato op zaterdag 6 mei.

Directeur Peter Blaauboer is zeer tevreden over deze groei. “We merken dat onze bezoekersaantallen aantrekken. Onze nieuwe serie ‘Vers van de Vest’, waarmee je met forse korting kennis kunt maken met de allernieuwste voorstellingen, bleek een schot in de roos! Daar ben ik erg trots op en heel blij mee."

"Hoe meer bezoekers we bij uitdagend en avontuurlijk aanbod kunnen verwelkomen, hoe liever mij het is", vervolgt Blaauwboer. "En onze bezoekers waarderen ook dat je hier lekker kunt eten en een gezellig kunt nazitten. En vaak zijn na afloop ook de optredende artiesten nog in Grand Café Klunder aanwezig. Waar vind je dat?”

Naast deze 100.000 bezoekers voor de professionele podiumkunsten, bezoeken jaarlijks nog eens 250.000 gasten De Vest en de Grote Kerk Alkmaar voor culturele en commerciële verhuringen, exposities en het bezichtigen van de kerk.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl