Op zaterdag 29 april is het weer tijd voor de Alkmaar Shopping Night. Het thema van dit jaar is 100 Jaar 'De Stijl'. Je kunt de hele avond gezellig shoppen en genieten van bijzondere acties en optredens. Alkmaar Shopping Night start om 18:00 uur en duurt tot 23:00 uur.

De Stijl is een kunstzinnig tijdschrift, opgericht in 1917. De Nederlandse kunstbeweging die hiermee ontstond kende als voornaamste leden Piet Mondriaan en Gerrit Rietveld.

Met etalages in primaire kleuren, Stijlvol entertainment en felgekleurde lopers voor de winkels belooft het een bijzonder Stijlvolle avond te worden. Overdag hebben veel winkels al speciale acties en muziek, maar vanaf 18:00 uur gaat het pas echt los. Mister Mondriaan is helemaal In Stijl van de partij en brengt jou ook In Stijl. Theatergroep Karavaan pakt lekker uit met een betoverende hoge act. Queen Alkmaar zal in bijzondere uitdossing door de binnenstad schrijden en het mediateam zet je graag met haar op de foto.

Gedurende de avond lopen er In Stijl geklede modellen door de binnenstad met snoep en bloemen en er zijn heuse Stadsstewards, natuurlijk ook In Stijl gekleed. Ze bieden een drankje, het inpakken van een kadootje of maken gewoon een gezellig praatje.

Er zijn ook prijzen te winnen, zoals een diner voor twee of een overnachting in de binnenstad van Alkmaar. Ga met je mooie nieuwe aanwinst op de foto en ding mee. Kijk voor meer info op alkmaarshopping.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl