Op Koningsdag, 27 april, is er op vier plaatsen in Heerhugowaard van alles te beleven. Op het Coolplein en het Raadhuisplein zijn grote evenementen en ook in De Noord en de Schilderswijk is er vertier.

Op het Coolplein kunnen kinderen tussen 11.00 en 15.00 uur naar hartenlust spelen op de bungee trampoline en het springkussen. Om 14.00 uur starten de optredens. De band Isolation, winnaar van de Grote Prijs 2017, trapt af en wordt afgelost door Renée Spijker en Rose Marin. Om 15.00 uur zorgt DJ Wicky, onder andere bekend van Radio 538, voor lekkere plaatjes  en van 16:00 tot 19:00 uur bezet de Top 40 coverband D-SIGN het podium voor een daverend concert. DJ Wicky zal daarna nog enige tijd doordraaien.  Kinderen kunnen met korting glowgolfen bij Glowgolf Heerhugowaard. De VUE bioscoop is open en 's middags is  er gratis popcorn.

Marlène organiseert op het Raadhuisplein vanaf 07:00 uur een vrijmarkt en vanaf 13:00 uur live muziek van Henk Nabers & Friends. Nabers wordt vergezeld door local Robbert Steenhoven en 8-PM Band. In de Schilderswijk zijn er een vrijmarkt en diverse activiteiten, en ook bij Hugo Boys in De Noord kun je terecht op een vrijmarkt. Daarnaast is er een kinderkermis en kun je meedoen aan een fietsoptocht.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl