Op zondag 29 januari vindt in de trampolinehal van trampolinevereniging Triffis in Sportcomplex de Meent in Alkmaar de jaarlijkse Triffisdag plaats, een dag vol sportspektakel en plezier. Alle leden van Triffis, uit de recreatie, wedstrijdsport en topsport, krijgen op deze dag de kans om alles wat ze in huis hebben aan het publiek te laten zien. 

De recreatiespringers van Triffis kunnen deze dag het felbegeerde Triffisdiploma behalen. In een individuele oefening laten ze hun moeilijkste sprongen zien. Ook is er voor de recreatiespringers de mogelijkheid om een synchroondiploma te behalen. Hiervoor springen ze precies gelijktijdig met een andere springer of misschien wel hun trainer een oefening.

De wedstrijdspringers uit de CDE klasse gaan in een onderlinge wedstrijd de strijd aan. Ook een bijzonder onderdeel is de Special Synchroonwedstrijd. In de middag is het vervolgens tijd voor de topsportspringers van Triffis in een spannende knock-out wedstrijd Op grote hoogte voeren zij hun salto’s en schroeven in verschillende houdingen uit met duizelingwekkende precisie. (foto: fotopersburo Martin Mooij)

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl