HALstad Centraal

Agenten hebben het woensdagmiddag en - avond druk gehad. Zij zijn onder andere op vijf meldingen van winkeldiefstal afgegaan. Na twee van de drie diefstallen in Alkmaar is een verdachte aangehouden. Ook in Heiloo en Castricum zijn winkeldieven opgepakt. Degene in Castricum was minderjarig en krijgt een Halt-straf.

Agenten reden ook richting Alkmaarse meldingen van een ruzie. een onwelwording, drie meldingen van overlast van een verward persoon en een melding betreffende dieren & welzijn. Bij controle bleek het dier in orde. Dan was er nog een verdachte situatie in Stompetoren, een inbraak in Bergen en een poging tot inbraak in Nieuwe Niedorp waarbij een verdachte is aangehouden. Ook moest een slechtnieuwsgesprek gevoerd worden in Alkmaar.

Dinsdag was het wat rustiger tijdens de avonddienst. In Alkmaar zijn een winkeldief aangehouden en twee drankrijders. De bestuurders bliezen 650 ug/l en 925 ug/l alcohol en hun rijbewijzen zijn ingevorderd. Er was in Alkmaar een melding van ruzie en een belediging van NS-personeel met als gevolg een aanhouding.

Verder waren er tijdens die dienst verdachte situaties in Bakkum en Castricum, en er waren diverse meldingen van overlastgevende verwarde personen in het hele werkgebied.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl