Zwembad Hoornse Vaart biedt in de kerstvakantie een grote variatie aan activiteiten. Van 24 december tot en met 8 januari bruist het zwembad dan ook van gezellige activiteiten voor iedereen, van zwemleskind tot recreatieve aquasporter.

Alkmaar Sport biedt speciale vakantiezwemlessen om kinderen nét dat duwtje extra te geven en om de continuïteit te waarborgen. Het 50-meterbad in de vroege ochtenden en aan het einde van de middagen verhuurd voor trainingskampen van de Triatlonbond en een Zweeds jeugdteam. Voor banenzwemmers is het 50-meterbad de meeste dagen open vanaf 07.00 tot 17.00 uur en door de week ook ‘s avonds van 19.00 tot 21.00 uur. Donderdag 29 december is de Alkmaarse duikvereniging Orca van 09.00 tot 12.00 uur in het 50-meterbad voor gratis duikclinics. 

Er worden diverse aquafitnesslessen georganiseerd. Voor kinderen zónder zwemdiploma ligt het opblaasbare Experience Centre in het Instructiebad. Dit is een klim en klauterbaan die garant staat voor veel waterpret. Daarnaast ligt de gehele vakantie voor kinderen mét zwemdiploma rond 11.00 uur de 16 meter lange Dubbele Piraten Run in het grote bad. Natuurlijk zijn ook de glijbaan en de Bucketgame geopend.

Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is het zwembad gesloten. Op alle andere dagen kan er gezwommen worden. Kijk voor openingstijden en een overzicht van lessen op hoornsevaart.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl