HALstad Centraal

Vanaf 22 februari tot half juli is de Kanaalweg vanwege werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf de kruising Kanaalweg-Rosendaal tot bedrijventerrein Boekelermeer Heiloo. Fietsers hebben wel doorgang. Het werk start op de kruising Kanaalweg-Rosendaal. Vanaf 24 maart is die kruising weer open voor verkeer.

De renovatie staat los van een eventuele aansluiting op de A9. Voor besluitvorming wordt dit jaar in Heiloo een participatietraject opgestart. De Kanaalweg is een belangrijke verbindingsweg voor inwoners en bedrijven in Boekelermeer Zuid en De Oude Werf.

Het asfalt wordt vervangen en er komt een nieuw fietspad van betonplaten. De verkeersveiligheid op de kruising Kanaalweg-Rosendaal wordt verbeterd en de rijbaan en obstakelvrije zone wordt volgens landelijke normen verbreed. Ook wordt de definitieve toegangsweg naar het bedrijventerrein aangelegd. Netbeheerders en het Hoogheemraadschap werken tegelijkertijd aan de weg.

Door de afsluiting zal er meer verkeer via de Boekelermeer, Kooimeer en de Kennemerstraatweg in Heiloo zijn. Meer informatie op heiloo.nl/kanaalweg.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl