HALstad Centraal

Woensdagochtend werd op meerdere scholen in de regio de Rabo AZ Voetbaltoer afgetrapt. Bij OBS Liereland in Alkmaar werd dat gedaan door AZ speler en international Ron Vlaar die de speciale 'voetbaltoerbal' in een doeltje trapte. Hij werd daarbij vergezeld door AZ directeur Robert Eenhoorn en Rabobank directeur Bob van der Hout.

De Rabo AZ Voetbaltoer is een maatschappelijk initiatief van de Rabobank en AZ en omvat een uitgebreid achtweeks lesprogramma. Hierin maken spelers en medewerkers van AZ leerlingen van groep 7 en 8 bewust van de thema’s Omgaan met geld, Voeding, Respect, Samenwerken & bewegen. De eerste vier edities van de Rabo AZ Voetbaltoer waren een daverend succes met ruim 3.500 deelnemende kinderen van ruim 90 scholen.

Dit jaar strijden de klassen weer om de hoofdprijs, een Rabo AZ Voetbaltoer-clinic onder leiding van een officiële AZ-jeugdtrainer. Om hiernaar mee te dingen, dienen de deelnemende klassen in april en mei hun eindopdrachten in te leveren. Voor Omgaan met geld, Voeding en Respect mogen dat film-, foto- of tekstopdrachten zijn. Voor Samenwerken & bewegen moet dit een filmopdracht zijn. Daarnaast moeten er zoveel mogelijk stemmen worden geworven via RaboAZVoetbaltoer.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl