HALstad Centraal

Het circuslandschap is de laatste jaren drastisch veranderd. Gevestigde namen zijn verdwenen en wilde dieren hebben de piste moeten verlaten. Circus Sijm koos reeds jaren geleden voor een andere koers en ontwikkelde, met succes, een geheel eigen stijl met verrassende acts door internationale enthousiaste artiesten in exclusief ontworpen kostuums.

Vanaf half februari tot en met eind december is het circus op tournee met een compleet nieuwe show. Van 19 tot en met 21 februari staat de verwarmde tent op de zuidzijde van het Geestmerambacht in Broek op Langedijk.

Het ensemble bestaat dit jaar uit een groep jonge enthousiaste artiesten. Ieder persoon beheerst zijn eigen disciplines en vaardigheden; van muziek tot dans van acrobatiek tot humor. De groep heeft zich daarbij laten inspireren door musicals, theater en het Italiaanse Venetië.

De show op 19 februari is al uitverkocht, maar voor 20 en 21 februari zijn nog kaarten te bestellen. Op 20 februari begint er een voorstelling om 13.30 uur en een om 16.15 uur, en 21 februari begint de voorstelling om 13.30 uur.

Kaarten kosten voor wie tot uiterlijk 24 uur vóór de gekozen voorstelling reserveert via www.circussijm.nl €12,00. Aan de kassa kosten de kaarten €16,00. De circuskassa is op voorstellingsdagen 60 minuten voor aanvang van iedere voorstelling geopend. (foto: it's circustime)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl