HALstad Centraal

Woensdag 10 februari om 12:15 uur wordt bij Hogeschool Inholland Alkmaar letterlijk en figuurlijk de spijker op zijn kop geslagen bij de start van de renovatie. Het gebouw wordt duurzaam, eigentijds en multifunctioneel heringericht, aansluitend bij de ambities van de school. Ooijevaar | bevlogen bouwers en Schoonderbeek Installatietechniek gaat daarbij helpen.

En een feestje is geen feestje zonder groepsfoto. Leuk voor later. Alle 3500 studenten en 275 medewerkers worden hiervoor uitgenodigd. Er zijn in ieder geval 200 helmen geregeld voor zij die bouwen aan hun toekomst, om de foto nog meer kleur te geven.

Vestigingsdirecteur Dirk van der Bijl gaat samen met Paul Vlaar, directeur van Ooijevaar | bevlogen bouwers, de spijker letterlijk op z’n kop slaan om de start van de renovatie te markeren.

Begin 2017 moeten de lokalen en labs weer voldoen aan alle moderne maatstaven. Dan staan er ook zonnepanelen op het dak en installatie voor warmte-koude-opslag. Een deel van de bestaande gebouwen wordt omgebouwd tot campus, met ruimte voor (startende) ondernemingen die in direct contact staan met onderwijs en onderzoek van de hogeschool.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl