HALstad Centraal

Vanaf vandaag (vrijdag) wordt Grolsch Dagvers Pilsner, dat rechtstreeks uit de lagertank komt, geschonken in een selectief aantal Nederlandse horecagelegenheden. In Alkmaar is het unieke bier, niet geheel verrassend, te genieten in Proeflokaal de Boom.

Grolsch Dagvers Pilsner is de ongefilterde variant van Grolsch Premium Pilsner en komt rechtstreeks uit de lagertank. Door het verse karakter en de natuurlijke troebeling kent dit beperkt houdbare bier een ongekend volle smaak: puur, soepel en zacht.

Ter ere van het 400-jarig jubileum van Grolsch werd het bier afgelopen weekend voor het allereerst buiten de brouwerijpoorten geschonken. Dit gebeurde tijdens de Slag om Grolle, een historisch spektakel dat zich afspeelt in het Groenlo anno 1627, de geboortestad van Grolsch. Het unieke bier was  een doorslaand succes.

Voorheen was Grolsch Dagvers Pilsner voorbehouden aan de Grolsch meesterbrouwers. Nu speciaal ter gelegenheid van het jubileum is het gouden nat verkrijgbaar buiten de brouwerijpoorten. Het bier is in beperkte oplage slechts eenmalig verkrijgbaar bij een aantal door Grolsch geselecteerde gelegenheden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl