HALstad Centraal

Het afval- en energiebedrijf HVC lanceert KringloopEnergie en gaat hiermee in het voorjaar van 2016 duurzame elektriciteit en gas leveren aan consumenten in heel Nederland. De afgelopen tien jaar produceerde en leverde HVC alleen aan haar aandeelhouders. Dat zijn voornamelijk gemeenten en waterschappen. HVC vindt het nu tijd om ook de consument te bedienen.

HVC maakt energie uit restafval, biomassa,  wind en zon. Het bedrijf haalt het afval gescheiden op en probeert zoveel mogelijk te recyclen. In het voorjaar van 2016 gaat HVC aan consumenten elektriciteit verkopen.

HVC wil met KringloopEnergie energie op een transparante en eerlijke manier terug leveren aan de eindgebruiker. “Het is voor ons een logische stap om onze energie op grote schaal aan consumenten aan te bieden”, aldus algemeen directeur Wim van Lieshout. “Wij wekken duurzame energie op uit niet herbruikbare afval- en biomassastromen en andere duurzame energiebronnen, en die energie maken wij graag beschikbaar voor zo veel mogelijk mensen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl