HALstad Centraal

De moeder van de twee dode baby’s die begin oktober in een huis aan de Schelde in Heerhugowaard werden gevonden is bekend. DNA-onderzoek bewijst dat de 31-jarige Alkmaarse Yasmine M. de moeder is. Ze heeft nog twee kinderen. Het is nog onduidelijk of de twee dode baby’s dood geboren zijn of overleden zijn na de geboorte.

Yasmine is al eerder veroordeeld voor een misdrijf, dus haar DNA zat al in de Nederlandse DNA-databank. Nu duidelijk is dat de moeder van de twee dode baby’s uit Alkmaar komt onderzoekt de politie ook of zij wellicht iets te maken kan hebben met ‘baby Angel’. Het lichaam van Angel werd op 3 december 2014 gevonden in park de Rekerhout en werd eind september begraven, na een forensisch onderzoek van tien maanden. 

De rol van Sandra, in wiens huis de twee dode baby’s zijn gevonden, wordt nog onderzocht. Ze noemde de dag na de vondst van de lichaampjes de naam van Madeleine B., ‘een verslaafde vriendin’. De tas waarin een van de dode baby’s was verpakt zou van Madeleine zijn, omdat ook zij spullen bij Sandra in de schuur had opgeslagen. DNA-onderzoek wees echter uit dat Madeleine niet de moeder was. Sandra houdt vol dat ze er tot oktober niets van wist dat haar vriendin twee babylichamen in haar huis had verborgen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl