Vrijdag kan er weer gedanst worden in de Taverne in Bergen. Deze avond niet alleen maar old school funk en disco op 12" vinyl, maar ook early nineties house en hedendaagse hits.

DJ's tijdens deze avond zijn Gerard Kok en Michael Admiraal. Zij zijn bekend van destijds The Club en de Berger Meermin, en tegenwoordig van diverse clubavonden in Koel 310 en Podium Victorie in Alkmaar.

Aanvang 21:00 uur. De entree is vrij.

Zondag treedt The Pheromones op, een rockband van eigen bodem. Ze brachten de aanstekelijke hit β€˜Stronger’ die te horen was in de trailer van de Amerikaanse serie Californication. Na vele optredens op Nederlandse podia en festivals hebben ze een sterke live-reputatie opgebouwd. Hun energieke show staat strak van testosteron en zorgt bij het publiek gegarandeerd voor extra aanmaak van dopamine. Soms in een strak catchy jasje en hier en daar schurend tegen de retro- en bluesy garagerock aan.

Onvervalste rockliedjes met af en toe een vleugje nostalgie. Denk aan: The Romantics, The Kinks, ZZ top, The Rolling Stones, Jet & The Small Faces.

Aanvang 15:00 uur. De entree is vijf euro.
Pin It