Op 25 juni viert Muziek-en Dansschool Heiloo het 60-jarig jubileum met het Veld-Festival. Op 8 januari 1962 opende de Volksmuziekschool haar deuren. Hier hebben tienduizenden leerlingen muzieklessen gevolgd, gezongen, geacteerd en gedanst. Er wordt zo veel mogelijk samengewerkt met het onderwijs en andere verenigingen en culturele organisaties in Heiloo. Het jubileum wil de school vieren met oud-docenten, collega’s en oud-cursisten Γ©n met Heiloo.

De planning was om de verjaardag te vieren op 15 januari maar corona gooide roet in het eten. Het hoogtepunt van het jubileum wordt nu het Veld-festival op zaterdag 25 juni van 13:30 tot 17:00 uur. Daarna is er ook een receptie voor oud-docenten, bestuurders en medewerkers. Wie ook van de partij wil zijn tijdens de receptie op zaterdag 25 juni van 17:00 tot 18:00 uur kan een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Daarnaast wil de muziekschool als maatschappelijke organisatie graag iets terugdoen voor de gemeenschap in Heiloo. Daarom trakteert de school bewoners en cliΓ«nten van verzorgingstehuizen en dagbesteding op optredens muziek, dans, musical en theater door docenten en cursisten. Dat wil de school weer oppakken op zaterdag 14 mei.

Wie ook een organisatie kent waar men zo’n middagoptreden op prijs stelt, kan een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door TAQA cultuurfonds.
Pin It