De politie heeft drie mannen aangehouden na enkele vechtpartijen die zondagavond uitbraken voor Café De Wit in Heiloo. Er ontstonden in de buurt het café verschillende opstootjes, zonder dat er een duidelijke aanleiding was. De beveiliger van het café kwam tussenbeide en is daarbij mishandeld.

Hij liep letsel op aan zijn gezicht. Aan het einde van de avond werden drie mannen aangehouden die ervan verdacht worden een rol te hebben gespeeld bij het uitgaansgeweld. De beveiliger heeft aangifte gedaan.

De mannen werden op basis van een signalement in de omgeving aangehouden, nadat alle vechtersbazen zich uit de voeten hadden gemaakt. De verdachten zijn een 21-jarige man uit Almere en twee Heilooërs van 19 en 20 jaar. De politie verdenkt hen van openlijke geweldpleging.

De politie wil helder krijgen wat er zondagavond gebeurd is rond het café. De politie roept daarom getuigen op om zich te melden. Ook camerabeelden die deze avond zijn gemaakt in of rond het café worden door de politie verwelkomd.
Pin It