De Heerhugowaardse Cityrun staat weer op de planning, vrijdag 15 april moet het gaan gebeuren. De organisatie is druk met de voorbereidingen en ook is het tot 1 april mogelijk om je nog aan te melden. Corjan de Lange kan niet wachten tot de start van het evenement.

Jong en oud, getraind en ongetraind. Iedereen kan deelnemen aan het hardloopevenement, benadrukt De Lange. Hij is betrokken bij de organisatie rondom het hardloopevenement, dat naast de vijf en tien kilometer ook kinderafstanden heeft. "Voor kinderen is er een zeshonderd meter en één kilometer run. Iedereen die dat wil kan de uitdaging aangaan."

De organisatie achter Heerhugowaard Cityrun 2022 is al maanden bezig met het sportieve evenement. "We houden de Cityrun voor de inwoners van Dijk en Waard en omgeving. We willen iets leuks doen voor de gemeenschap en daarnaast voor het goede doel, zoals dit jaar Z11 Jongerencoaching."

"Ik verwacht dat het een mooi evenement gaat worden. Doordat publiek weer is toegestaan, denk ik dat de sfeer ook leuk zal zijn." Voor meer informatie over de afstanden en aanmelden, bekijk de website of Facebookpagina.
Pin It